Pizza és Pizzacsiga

Olyan jól sikerült a múltkori pizzánk, hogy ujból nekiugrottunk. Ha nem tudod , mit készíts ebédre , teljesen kézenfekvő.Mindig van otthon olyasmi amit rárakhatsz.

Sütés elött

Sütés előtt

Láthatjátok , van rajta friss paradicsompüré / Culinarisból / sonka , kukorica , mozzarella golyók szeletelve Sámson / erös paprika/ majd a tetejére reszelve füstölt Mozzarella. Most is kb 20-25 perc kell a hajszálvékony tésztának.

Pizza szelet

Pizza szelet

 

A következő pizzát félbe hajtottuk , így Calcone-t csináltunk belőle. Hát így is nagyon fini. Így benne maradnak az ízek !

 

Calzone

Calzone

 

Mivel nehéz eltalálni mennyit eszünk és mennyi tészta marad , úgy döntöttünk pizza csigát sütünk a maradék tésztából másnap reggelire. Paradicsom szósszal megkentem a kinyújtott tésztát , sonkát és sajtot raktam rá. Összetekertem , mint a lekváros piskótát szokták , és felkarikáztam. Majd a kicsit kiolajozott tepsibe megsütöm.

Pizza csiga

Pizza csiga

És tálalva...

És tálalva...

Hozzászólás

Kategória: Archív, Gasztro

Hozzászólás