Olyan jól sikerült a múltkori pizzánk, hogy ujból nekiugrottunk. Ha nem tudod , mit készíts ebédre , teljesen kézenfekvő.Mindig van otthon olyasmi amit rárakhatsz.
Láthatjátok , van rajta friss paradicsompüré / Culinarisból / sonka , kukorica , mozzarella golyók szeletelve Sámson / erös paprika/ majd a tetejére reszelve füstölt Mozzarella. Most is kb 20-25 perc kell a hajszálvékony tésztának.
A következő pizzát félbe hajtottuk , így Calcone-t csináltunk belőle. Hát így is nagyon fini. Így benne maradnak az ízek !
Mivel nehéz eltalálni mennyit eszünk és mennyi tészta marad , úgy döntöttünk pizza csigát sütünk a maradék tésztából másnap reggelire. Paradicsom szósszal megkentem a kinyújtott tésztát , sonkát és sajtot raktam rá. Összetekertem , mint a lekváros piskótát szokták , és felkarikáztam. Majd a kicsit kiolajozott tepsibe megsütöm.